TÜM HABERLER

Endüstri Sistemleri Topluluğu’muz Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği(EMT)'ne gözlemci üye olarak kabul edildi
Endüstri Sistemleri Topluluğu’muz bir süredir iletişimde olduğu Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği(EMT)'ne ODTÜ'de düzenlenen 29. genel kurul toplantısı'nda yapılan sunumlar ve görüşmeler sonunda gözlemci üye olarak katılmaya hak kazanmıştır.

17-19 Temmuzda yapılan Europe 3D Türkiye’ye İzmir Ekonomi Üniversitesi endüstri mühendisliği öğrencileri ev sahipliği yaptı.
Avrupa’nın dört bir yanından gelen geleceğin Endüstri Mühendisleri İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde buluşarak Türkiye’ye 3 farklı açıdan baktı.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİSYENLERİNDEN ÜRETİMDE OPTİMİZASYON PROJESİ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Arslan Örnek ve Öğretim Görevlisi Dr. Cemalettin Öztürk, Polinas Plastik Sanayii ve Ticareti Anonim Şirketi IT Grup Müdürü Hüseyin Aslan  ile birlikte “Üretimde Optimizasyon Uygulamaları” projesine başladılar.

İEÜ ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK 2241/A SANAYİ ODAKLI LİSANS BİTİRME TEZİ DESTEKLEME PROGRAMINI KAZANDI

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri; Efecan ÇINARLI, Yağmur Simge GÖK, Gizem KANDEMİR, Umut KOMBAKÇI ve Eylül Deniz MENTEŞE, Öğretim Görevlisi Cemalettin ÖZTÜRK’ün danışmanlığında yürüttükleri “Sağlık Sektöründe Performans İyileştirme Çalışmaları” konulu lisans bitirme projeleri ile TÜBİTAK 2241/A Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programını kazandılar.

İEÜ ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK 2209 ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMINDAN DESTEK ALACAK

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Ece AKBİL, Yeşim Deniz ÖZKAN, Gizem HALİL ve Aytunç SERDAL, “PhilSa’da Yalın Üretim Teknikleri Uygulamaları” adlı projeleri ile TÜBİTAK 2209-Üniversite Öğrenci Yurt içi/Yurt dışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde destek almayı haketti.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLARDO KULÜBÜ KURULMUŞTUR

Türkiye Bilardo Federasyonu İzmir İl Temsilcisi  İnş.Müh. Emin GAYRET ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mustafa Arslan ÖRNEK 'in özverili dayanışması ile İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLARDO KULÜBÜ kurulmuştur.

ESM BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ZÜRİH’TEN SONRA ŞİMDİ DE PARİS’TE

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği araştırma görevlileri Avrupa’nın endüstri mühendisliği alanındaki saygın konferanslarında çalışmalarını sunmaya devam ediyor.

Öğrencilerimiz Vaka Analizi Yarışması Finalinde

ING BANK ın düzenlediği Practica yarışması finaline gitmeye hak kazanan Endüstri Mühendisliği öğrencilerimiz Sevim Seferoğlu, Ceyhun Güven, Eftal Pehlivan, Kaan Peker yarışmada 3. oldular.

Kısıt Tabanlı Çizelgeleme Yazılımı Projesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. M. Arslan Örnek ve Öğretim Görevlisi Cemalettin Öztürk, EGEBİMTES ile birlikte TÜBİTAK tarafından desteklenen TÜBİTAK No.10054 "Yeni Nesil Üretim Otomasyonu" projesi kapsamında geliştirilen "Kısıt Tabanlı Çizelgeleme" modülü projesini tamamladılar.

ECCO 2012’yi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü organize etti..

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü, 26-28 Nisan 2012 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen ECCO 2012 Konferansı’nı ODTÜ ile birlikte organize etti.