MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Endüstri Mühendisliği

TÜM HABERLER

MİLAS OSB – GÜLLÜK LİMANI DEMİRYOLU PROJESİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Yard. Doç. Dr. Mahmut Ali Gökçe, Yard. Doç. Dr. Erdinç Öner ve Yard. Doç. Dr. Zeynep Sargut, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ile birlikte, GEKA’nın (Güney Ege Kalkınma Ajansı) Doğrudan Faaliyet Destek programı çerçevesinde hibe desteği kazanmış olan “Milas OSB’den Güllük Limanına demiryolu yapılmasının fizibilitesi” projesini tamamladılar.

İEÜ Endüstri Sistemleri Mühendisliği Öğrencisinden Büyük Başarı

2012 yılında 400. Yılı kutlanacak olan Hollanda – Türkiye ilişkileri çerçevesinde, Hollanda Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanlığı sponsorluğunda gerçekleştirilen proje yarışmasını, İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden Gamze Mat'ın da bulunduğu ekip kazandı.

Dünyaca Ünlü Prof. Dr. Silvano Martello Üniversitemizde Seminer Verdi

Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nün davetlisi olarak üniversitemizi ziyaret eden Prof. Dr. Silvano Martello 24 Nisan 2012 Salı günü "Two-Dimensional Packing Problems in Telecommunications” başlıklı bir seminer verdi.